Iida Rintamäki

Ikä: 22
Pituus: 167 cm
Paino: 63 kg
Paikkakunta: Vaasa

Olen kokeilunhaluinen, sukupuoliroolien rajoja kokeileva kone- ja metalli alaa opiskeleva Pohjanmaan tyttö, joka osaa olla naisellinen, mutta ei pelkää silti sotkea käsiänsä. Vapaa-aikani kuluu suurilta osin koirien kanssa harrastaessa sekä kameran kummallakin puolella oleminen on mieluisaa puuhaa. Ratsastusta olen harrastanut koko elämäni ja hevosvoimat kiehtovat myös konepellin alla. Olisin paras Bikinimalli 2016, koska olen avoin uusille haasteille, sekä pohjalainen suoruus ja rohkeus näkyy minussa. Haluaisin myös viestiä että naisen ei tarvitse kutoa sukkia ja leipoa ollakseen naisellinen nainen! Uskalla olla sitä mitä haluat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>